Monday, November 20, 2006

Ένταλμα Συλλήψεως

Να συλληφθεί αμέσως η ζαρντινιέρα λευκού χρώματος με το ύποπτο περιεχόμενο: αζαλέα, γλαδιόλες, "σκυλάκια" και βασιλικό πλατύφυλλο καθώς επίσης και το μηχανάκι-παπάκι με δύο ρόδες, ένα τιμόνι και δύο καθρέφτες, που βρίσκονταν στον τόπο του εγκλήματος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που περισυνέλεξαν οι αστυνομικοί Κλωτσοπατίνας, Σπασοκεφάλας, Κομπολόης, Γουοκιτόκης και τα άλλα τα παιδιά, τα εν λόγω εγκληματικά στοιχεία ευθύνονται για τον βάναυσο τραυματισμό νεαρού φοιτητή.

Με ύπουλο τρόπο, την ώρα που το θύμα διέσχιζε το πεζοδρόμιο, η ζαρντινιέρα του επιτέθηκε αιφνιδίως. Οι γλαδιόλες του έβαλαν τρικλοποδιά, τα σκυλάκια τον άρπαξαν χειροπόδαρα και η αζαλέα τον κουτουλούσε αβυσσαλέα.
Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για την δράση του πλατύφυλλου βασιλικού αλλά καταζητείται επίσης.

Το δε μηχανάκι-παπάκι γκάζωνε ανεξέλεγκτα με αποτέλεσμα οι καπνοί να προκαλέσουν τύφλωση, κώφωση και βήχα στους αστυνομικούς που δεν μπορούσαν πια να δουν το αίμα του νεαρού φοιτητή ούτε να ακούσουν τις εκκλήσεις του για βοήθεια.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι που μπορεί να οδηγήσει στην σύλληψη των εν λόγω κακοποιών στοιχείων όπως μεταβεί στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα για κατάθεση.
Με το μαλακό όμως γιατί έχουμε και τα νεύρα μας αυτές τις μέρες.

Εκ της Διευθύνσεως.
Γουόκης Γουοκιτόκης.



ΕΙΜΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΗ!
ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ.
ΦΤΟΥ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.

11 comments:

Anonymous said...

Η ζαρτινιέρα βρέθηκε (δες εδώ http://xberliner.wordpress.com/)
Αναζητείται το παπάκι.

Anonymous said...

Φρικη άκου

Anonymous said...

Άλλωστε οι μπάτσοι στη Θεσ. έχουν και μια προϊστορία. Πάνε χέρι-χέρι με τους φασίστες και τους Νταήδες της Τούμπας...

Βλέπε: Λαμπράκης
Διάβασε: "Πολύ βούτυρο στο τομάρι του σκύλου"

Anonymous said...

όχι όχι, η ζαρτινιέρα πρέπει να πάρει βαρέα και ανθυγιεινά !

An-Lu said...

Ουγκ!

anima rana said...

ΟΥΟΥΟΥ ΝΤΡΟΠΗΗΗ!!!! Τα βάζετε με τα όργανα της ΤΑΞΕΩΣ????? Πώς τολμάτε, μανδάμ?? Θέλετε να σας συλλάβουν και να σας κάνουν μαύρη στο ξύλο?? Ε? Αυτό θέλετε?? Γιατί αν αυτό θέλετε, να το κανονίσουμε!! Κατ'αρχάς τι δουλειά είχε η ζαρντινιέρα εκείνη την ώρα εκεί?? Ε? Μήπως ήταν "βαλτή"? Μήπως ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών?? Και το παπάκι-μηχανάκι?? Πολύ ύποπτο! Παπάκι ή μηχανάκι ήταν μανδάμ?? Αποφασίστε, πριν ρίξετε τα χημικά απόβλητά σας σ'αυτούς που φροντίζουν εσείς μανδαμ - ναι, εσείς - να κοιμάστε ήσυχα τα βράδια! Δεν ξέρετε τι λέτε μου φαίνεται...

Υ.Γ. είναι για κλάμματα οι μπάτσοι. Και για πολλά γιαούρτια και αύγά συνάμα.

Φρίττω.

*...Nantia...* said...

Όλοι τα κατακρίνουν,όλοι έχουν φρικάρει αλλά ακόμη οι ευθύνες πετάγονται σαν μπαλάκι του πινγκ-πονγκ,μέχρι να ξεχαστεί το θέμα..

Anonymous said...

Οι άνθρωποι είναι ξεφτιλισμένοι. Αλλά δεν είναι μόνο θέμα των αστυνομικών. Ανέκαθεν άρεσε στον
"άνθρωπο", εις το όνομα της εξουσίας, να πατάει κάτω τους άλλους. Και στην προκειμένη περίπτωση, κυριολεκτικά πάτησαν κάτω τον πιτσιρικά. Ελεεινά και τρισάθλια ανεγκέφαλα δίποδα.

Anonymous said...

Όταν βρείτε τη ζαρντινιέρα και το παπάκι, να τα στείλετε για μια επείγουσα επίσκεψη στα γομάρια του κερατά που έκαναν το κακόμοιρο το παλικάρι ασήκωτο...
Πραγματικά αναρωτιέμαι πως θα ένιωθαν αυτά τα καθήκια αν μια μέρα γύριζαν σπίτι τα δικά τους τα παιδιά σ'αυτή την κατάσταση...Πόσο ξύλο θέλουν όλοι τους! Κι αυτοί που βάραγαν, κι αυτοί που έβλεπαν, κι αυτοί (βλ.Καρατζαφέρη-Πολύδωρα) που τους δικαιώνουν!

alex said...

το σημαντικό είναι πως υπάρχουν και εκείνοι που αντιδρούν ακόμα!

Ααα σήμερα ζήτησαν και συγνώμη...
μετά από τόσες μέρες

Anonymous said...

Ντροπή...σε όλους μας...υπήρχε και άλλος κόσμος εκτός από μπάτσους γύρω γύρω..πώς βάσταξε η καρδιά τους να το δούν αυτό? Προσωπικά θα είχα τύψεις αν ΔΕΝ είχαν σαπίσει και μένα σε περίπτωση που ήμουν εκεί γύρω, άν δέ μπορούσα να το αποτρέψω θα ήθελα να ήμουν στο διπλανό κρεβάτι...άν ήμουν ο πατέρας του παιδιού θα σκεφτόμουν σοβαρά να πάρω το νόμο στα χέρια μου και να στήσω καρτέρι σε κανένα χουντόγλεντο...λυπάμαι...