Tuesday, December 19, 2006

Πιτσιρίκος

Θα πω, για πρώτη φορά, δυο λόγια για εκείνον.
Ο πιτσιρίκος είναι ένας από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Με ένα γέλιο ξεχωριστό που δεν το χορταίνεις.
Την ειλικρίνεια του, το κοφτερό μυαλό του και την καλή του την καρδιά δεν είναι καθόλου δύσκολο να την καταλάβεις. Φτάνει μια ματιά του.
Ο πιτσιρίκος είναι το μικρό παιδί στην παραλία, με κοντά παντελονάκια έτοιμο να παίξει με τα κύματα.


Κυρία Χατζηαντωνίου είναι αξιοθρήνητο το άρθρο σας. Κακία σκέτη.
Και μάλιστα το είδος της κακίας που δεν αντέχεται. Η χωρίς-λόγο κακία.
Σε ανθρώπους που μιλούν ή γράφουν έτσι για κάποιον που δεν γνωρίζουν δεν έχω να πω τίποτα άλλο.



Δύο σταυρωτά φιλιά και ένα στο μέτωπο για ευχή... ξέρεις εσύ.

11 comments:

Anonymous said...

Γιατί δεν αντέχετε την κριτική; Όποιος εκφράζει λόγο δημόσια, μοιραία θα δεχτεί κριτική. Καλό μου κοριτσάκι, ξέρεις τί λένε για τον Πιτσιρίκο στα δημοσιογραφικά γραφεία; Όσοι τον συμπαθούν τον αποκαλούν ψώνιο, οι υπόλοιποι τον λένε μαλάκα. Άσε που όλοι οι επώνυμοι δημοσιογράφοι της μπλογκόσφαιρας έχουν να διηγηθούν μια τραυματική ιστορία/εμπειρία με τον Αντρέα που στην αρχή λειτουργούσε σαν stalker.

Anonymous said...

anonyme thn apanthsh sto "Γιατί δεν αντέχετε την κριτική; Όποιος εκφράζει λόγο δημόσια, μοιραία θα δεχτεί κριτική." des th edw http://sykofantis-bastoyni.pblogs.gr/2006/12/kyria-hatzhantwnioy-moy-lete-mpoyrdes.html

Anonymous said...

Τί τρέχει με τα link σου?? Εκτός από 2-3 όλα τα άλλα βγαίνουν κινέζικα, μ'ηπως 'εχω εγώ πρόβλημα??
Γαμάτος είναι ο πιτσιρίκος, γιατί τραβάνε τόσο μεγάλο ζόρι όλοι?? Έχω ακούσει κι εγώ πολύ κόσμο, ιδίως από το χώρο των εντύπων.

πιτσιρίκος said...

θέλω να επιβεβαιώσω πως είμαι ακριβώς όπως με περιγράφει η Αλεξάνδρα. Και με κοντά παντελονάκια. Σε φιλώ γλυκιά μου.

(Και μην ταράζεσαι - τα καλύτερα έρχονται - θα στα πω από κοντά.)

alex said...

Ανώνυμε όχι δεν ξέρω τι λένε οι δημοσιογράφοι πίσω από την πλάτη του πιτσιρίκου και δεν με αφορά. Εσείς απ' ότι φαίνεται ξέρετε, ίσως να ανήκετε σε αυτόν τον χώρο.
Ούτε και αυτό με αφορά αλλά μπορεί τα ίδια να λένε και για εσάς.
Άδικα ταράζεστε όμως.

Εγώ ήθελα μόνο να πω για τον άνθρωπο-πιτσιρίκο, το πως είναι στην πραγματικότητα και όχι να σχολιάσω τα τέρατα που λέτε και γράφετε για εκείνον.Άλλωστε υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην κριτική και στην κακοπροαίρετη κριτική και κάθε λογικός άνθρωπος μπορεί να την διακρίνει.

Τα "Καλό μου κοριτσάκι" κύριε Ανώνυμε ή κυρία Ανώνυμη όχι σε εμένα.
Δεν σας ξέρω δεν με ξέρετε.

avissos said...

aaa...rouet:«Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη απ’ όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω και με το τίμημα της ζωής μου ακόμα, το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις».
o neos ein'wraios(eidika an einai pitsirikos);)

aggelos-x-aggelos said...

Το συγκεκριμένο άρθρο δε νομίζω ότι κάνει κριτική. Είναι σκέτη συκοφαντία ανθρώπου που έχει ζηλέψει πολύ έναν άλλο. Εκτός αν έχει στοιχεία που δεν μας λέει

Anonymous said...

anima rana said.....
Εμένα η μαμά μου μ'έμαθε να μην τρώω τα φαγητά που δεν μου αρέσουν. Αν λοιπόν ο Τσιπιρίκος για κάποιους "δεν τρώγεται" με τίποτα, ε, ας φάνε κάτι άλλο. Αλλά δεν θα μας αναγκάσουν κιόλας να τρώμε ό,τι μούχλα τρώνε αυτοί τόσα χρόνια κι έχουν γίνει τόσο σιχαμένοι! Αι σιχτιρ πλέον. Μήπως να μας κάνουν και κουμάντο πότε θα κατουράμε κιόλας?????

Anonymous said...

Διακρίνω μια κακία "ανώνυμε-η" πίσω απ' τα σχόλια σου. Προς τι τόσο μίσος και ζήλεια? Ο "πιτσιρίκος" σε πονάει που έχει φανατικούς φαν? Την υστεροβουλία σου και τα κακοπροαίτερα σχόλιά σου δεν τα νιώθω, πίσω από την κακόβουλη (κριτική)-συκοφαντία σου. Όλοι καταλάβαμε όμως γιατί παραμένεις "Ανώνυμος". Οπότε ας σε κρίνει ο Θεός κι εσένα μαζί με όλους όσους κουβαλάς στο καλάθι σου!

Agobooks said...

Μόνο τα καρποφόρα δέντρα πετροβολούν!

Anonymous said...

Τί μαλακίες λέτε και για ποιά καρποφόρα δέντρα μιλάτε; Από πότε το φανατικό κοινό δεν πάει πακέτο με την σεμνότητα; Ο τύπος έβγαζε γέλιο μέχρι ένα σημείο...από κει και πέρα εγώ προσωπικά βαρέθηκα να διαβάζω πόσο μεγάλο κοινό έχει και πόσο τεράστιο fan club στο οποίο παρεμπιπτόντως δεν έδινε το δικαίωμα να αφήνει σχόλια (φοβόταν κάτι;) και δεν απαντούσε στα emails κανενός...καλή η πένα του, ναι έβγαζε γέλιο αλλά έλεος...υπάρχουν πολλοί καλύτεροι bloggers που μένουν στην αφάνεια γιατί δεν έχουν τα κονέ με τους εκδοτικούς οίκους...δεν έγκεινται όλα στο ταλέντο ή στον σταυρό ανά χείρας! Οπότε τί να ζηλέψουμε; Το πόσο ψώνιο κατέληξε να γίνει;